La Fundació Vila Casas comunica la defunció de l’artista Jordi Fulla

Va néixer a Igualada l’any 1967

Destacat artista de la generació dels noranta que ha reivindicat la pintura des d’una mirada conceptual, Jordi Fulla ha esdevingut un prolífic creador del panorama artístic contemporani. Amb les exposicions en curs Llindar i celístia al Museu Can Framis i Primera pedra a Cal Pal -La Cortinada, Andorra-, la seva mort sobtada coincideix en un moment de maduresa i màxima projecció creativa.

Publicitat

Després de treballar de la mà de la Fundació Vila Casas durant els darrers anys amb l’exposició individual als Espais Volart, Sixteen Thousand days on the roof (2011), i la proposta itinerant Llindars en el punt immòbil del món que gira (2015-2019); la mostra Llindar i celístia al Museu Can Framis, oberta al públic fins al 16 de juny, esdevé la culminació d’aquest darrer projecte i un salt conceptual en el discurs del seu treball.

Per tot això, i essent conscients de la gran pèrdua que això significa en el panorama artístic català, transmetem el nostre suport a la seva companya, l’artista i amiga Jo Milne, i als seus familiars i amics.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

A finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha afirmat que a finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19 i...

L’ANC inicia aquest dilluns la consulta per ratificar la seva estratègia per incidir en les eleccions

L'ANC ha iniciat aquest dilluns la consulta telemàtica perquè els socis de l'entitat votin per ratificar l'estratègia per incidir en les eleccions catalanes del...

Forcadell no creu que superar el 50% dels vots independentistes canviï “res” pel que fa al Gobierno

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha admès aquest dilluns que és important que els partits independentistes superin el llindar del 50% dels vots en...

Calvet i Borràs rebaixen la importància de superar el 50% dels vots

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, tots dos candidats a les primàries de...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca