La Fundació Vila Casas comunica la defunció de l’artista Jordi Fulla

Va néixer a Igualada l’any 1967

Publicitat

Destacat artista de la generació dels noranta que ha reivindicat la pintura des d’una mirada conceptual, Jordi Fulla ha esdevingut un prolífic creador del panorama artístic contemporani. Amb les exposicions en curs Llindar i celístia al Museu Can Framis i Primera pedra a Cal Pal -La Cortinada, Andorra-, la seva mort sobtada coincideix en un moment de maduresa i màxima projecció creativa.

Després de treballar de la mà de la Fundació Vila Casas durant els darrers anys amb l’exposició individual als Espais Volart, Sixteen Thousand days on the roof (2011), i la proposta itinerant Llindars en el punt immòbil del món que gira (2015-2019); la mostra Llindar i celístia al Museu Can Framis, oberta al públic fins al 16 de juny, esdevé la culminació d’aquest darrer projecte i un salt conceptual en el discurs del seu treball.

Per tot això, i essent conscients de la gran pèrdua que això significa en el panorama artístic català, transmetem el nostre suport a la seva companya, l’artista i amiga Jo Milne, i als seus familiars i amics.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca