Els despatx barceloní B720, premi al millor gratacels per la Torre Itaim de São Paulo

Fermín Vázquez és responsable d’obres com el Mercat dels Encants o l’Aeroport Lleida-Alguaire

Publicitat
Els barcelonins B720 Fermín Vázquez Arquitectos han guanyat premi al millor gratacels de menys de 100 metres que atorga el Council on Tall Buildings and Urban Habitat (CTBUH) per la Torre Itaim de la ciutat brasilera São Paulo. Aquest és un edifici de 123 apartaments de petit format –aproximadament 30m2- en una torre de 85m d’alçada rematada amb una façana de ceràmica a l’entorn de Faria Lima de São Paulo. Fundat a Barcelona el 1997 per Fermín Vázquez i Ana Bassat, aquest despatx d’arquitectes és responsable a casa nostra d’obres tan reconeixibles com el nou Mercat dels Encants o l’ampliació de l’Aeroport Lleida-Alguaire o la Ciutat de la Justícia.

Com expliquen al seu web, el projecte “s’enfoca des de la perspectiva de maximitzar les dues direccions principals de visió des de cada apartament, al temps que respon al requeriment de generar una terrassa equivalent en cada apartament i disposar de vestíbuls comuns i ascensors amb vistes a la ciutat”.

El despatx barceloní –i amb una altra seu a Madrid- B720 Fermín Vázquez Arquitectos és responsable de nombroses obres de construcció i rehabilitació d’edificis des de l’any 1997, tant d’arquitectura residencial, com d’ús civil o oficines. Les Torres Porta Fira, l’ampliació de l’Aeroport Lleida-Alguaire, el ‘nou’ Mercat dels Encants, o l’icònic edifici ‘Veles e Vents’ de València es compten entre els seus projectes més coneguts.

Quant a la Torre Itaim de São Paulo, abans d’aquest guardó, la Torre ja se n’havia emportat d’altres com ara el premi Pini com a millor edifici residencial i l’International Property Awards en la categoria de promoció residencial d’alt nivell.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca