El World Press Photo 2019 torna a Barcelona

‘Les històries que importen’ és el lema d’enguany

Publicitat

L’exposició World Press Photo 2019 torna a convertir Barcelona en una de les primeres ciutats del món a mostrar les fotografies guanyadores del prestigiós premi de fotoperiodisme i els treballs guanyadors del concurs de Narrativa Digital.

L’exposició internacional World Press Photo 2019, organitzada per la Fundació Photographic Social Vision, s’instal·laràg del 27 d’abril al 26 de maig al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Sota el lema ‘Les històries que importen’, la mostra dóna a conèixer els treballs guanyadors del concurs internacional del mateix nom i que són majoritàriament inèdits al nostre país. Des de fa 15 anys l’exposició a Barcelona proposa una experiència que va més enllà de la mera observació de les obres guanyadores. L’Àrea Educativa de la fundació Photographic Social Vision ofereix un extens programa d’activitats paral·leles i visites comentades a escoles, empreses i públic general que enriqueixen la comprensió sobre l’actualitat i sobre les funcions, valors i reptes del fotoperiodisme.

L’exposició de les fotografies guanyadores, que comença la gira mundial a Amsterdam, es podrà visitar al llarg de l’any en més de 100 ciutats de tot el món i 45 països, arribant a una audiència global de més de 4 milions d’espectadors.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes