El Consell de Gremis reclama lluitar contra “l’intrusisme” el dia de Sant Jordi i “recuperar” els valors de la festivitat

Barcelona omplirà els carrers amb 1.000 parades de llibres i 4.000 de roses, mentre que es preveuen més de 2.000 punts de venda il·legals

Publicitat

El Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme, en veu dels tres gremis implicats a la diada de Sant Jordi —el Gremi de Floristes, de Llibreters i de Flequers—, ha demanat aquest dimarts combatre l’augment de punts de venda il·legals durant el dia de Sant Jordi. “Que el foc que ahir vam veure no sigui el foc terrorífic que crema amb la competència deslleial i l’intrusisme que tenim en aquesta diada. Recuperem els valors”, ha dit el president del Consell de Gremis, Joan Guillén. La Guàrdia Urbana ha demanat que la ciutadania no compri a les parades que no tenen visible la llicència a sobre les taules, i poder així lluitar contra els més de 2.000 punts il·legals que es preveuen. De parades autoritzades, n’hi haurà 1.000 de llibres i 4.000 de roses només a Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca