Jaume Balagueró comença el rodatge del seu nou film, el thriller d’acció ‘Way down’

Freddie Highmore encapçala el repartiment juntament a Astrid Bergès-Frisbey, José Coronado, Liam Cunningham i Luis Tosar

Publicitat
El rodatge del thriller d’acció ‘Way down’, la nova pel·lícula de Jaume Balagueró, ha arrencat a Madrid amb un repartiment format per actors internacionals i espanyols de la talla de Freddie Highmore, Astrid Bergès-Frisbey, José Coronado, Liam Cunningham, Sam Riley, Luis Tosar, Emilio Gutiérrez Caba, Axel Stein, Daniel Holguín i Famke Janssen. El Banc d’Espanya és presenta com un lloc absolutament inexpugnable. Un banco que ningú ha pogut robar, del qual no existeixen plànols, no hi ha dades, ni hi ha ningú viu que conegui la enginyeria faraònica que es va fer servir per construir la seva càmera cuirassada. Tot això no espanta a Thom Johnson (Freddie Highmore), un jove i brillant enginyer reclutat per descobrir el secret per accedir al seu interior. L’objectiu és un petit tresor que estarà dipositat al banc en només deu dies coincidint amb la celebració de la final del Mundial de Sudàfrica 2010.
El rodatge en anglès d’aquest thriller d’acció transcorrerà durant 11 setmanes en localitzacions de Madrid i de la seva província i zones de costa espanyola.

El guió està escrit per Andrés Koppel, Borja González Santaolalla, Rafael Martínez, Michel Gaztambide i Rowan Athale.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca