‘Digues un desig’, Premi Sant Jordi 2018 de Jordi Cabré, s’adaptarà en format sèrie televisiva internacional

La productora britànica BlackBox Multimedia n’ha adquirit els drets

La novel·la ‘Digues un desig’ de Jordi Cabré, guanyadora del Premi Sant Jordi 2018, es convertirà en una sèrie de televisió gràcies a l’adaptació que en farà una productora britànica, tal com ha anunciat aquest dilluns Òmnium Cultural. BlackBox Multimedia, amb seu a Londres, ha adquirit els drets audiovisuals. Coeditada per Òmnium Cultural i Enciclopèdia, la novel·la de Cabré es manté a les llistes de llibres més venuts en català des de la seva publicació al mes de febrer. La traducció al castellà veurà la llum el proper mes de maig de la mà de l’editorial Catedral.

A la novel·la, un escriptor famós entra en una llibreria i descobreix que el títol més venut del dia de Sant Jordi és la seva pròpia autobiografia. Un títol que ell no ha escrit i que conté grans mentides sobre la seva vida que el perjudiquen, i l’obligaran a fer una “espècie de gimcana”.

Publicitat

Fundada el 2017 per Guy Avshalom, Roberta Cardarelli i Guido Maria Brera, BlackBox Multimedia és una productora de televisió global que produeix pel·lícules i sèries per a audiències internacionals. Giuliano Papadia, director general i director creatiu, que acaba d’incorporar-se a BlackBox Multimedia des de Fox Network Group assegura que estan “encantats” de tenir la possibilitat d´adaptar aquesta novel·la. “La premissa i els temes són universals i funcionaran amb audiències d’arreu del món, però sense perdre una forta identitat local”, ha afegit. “El llibre reuneix misteris, passions i sorprenents efectes en la ment del protagonista. Ara estem buscant la millor veu per adaptar-la”, ha apuntat Papadia.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca