‘Digues un desig’, Premi Sant Jordi 2018 de Jordi Cabré, s’adaptarà en format sèrie televisiva internacional

La productora britànica BlackBox Multimedia n’ha adquirit els drets

Publicitat
La novel·la ‘Digues un desig’ de Jordi Cabré, guanyadora del Premi Sant Jordi 2018, es convertirà en una sèrie de televisió gràcies a l’adaptació que en farà una productora britànica, tal com ha anunciat aquest dilluns Òmnium Cultural. BlackBox Multimedia, amb seu a Londres, ha adquirit els drets audiovisuals. Coeditada per Òmnium Cultural i Enciclopèdia, la novel·la de Cabré es manté a les llistes de llibres més venuts en català des de la seva publicació al mes de febrer. La traducció al castellà veurà la llum el proper mes de maig de la mà de l’editorial Catedral.

A la novel·la, un escriptor famós entra en una llibreria i descobreix que el títol més venut del dia de Sant Jordi és la seva pròpia autobiografia. Un títol que ell no ha escrit i que conté grans mentides sobre la seva vida que el perjudiquen, i l’obligaran a fer una “espècie de gimcana”.

Fundada el 2017 per Guy Avshalom, Roberta Cardarelli i Guido Maria Brera, BlackBox Multimedia és una productora de televisió global que produeix pel·lícules i sèries per a audiències internacionals. Giuliano Papadia, director general i director creatiu, que acaba d’incorporar-se a BlackBox Multimedia des de Fox Network Group assegura que estan “encantats” de tenir la possibilitat d´adaptar aquesta novel·la. “La premissa i els temes són universals i funcionaran amb audiències d’arreu del món, però sense perdre una forta identitat local”, ha afegit. “El llibre reuneix misteris, passions i sorprenents efectes en la ment del protagonista. Ara estem buscant la millor veu per adaptar-la”, ha apuntat Papadia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes