Cruïlla i Open Arms signen un acord de col·laboració

Els compradors d'entrades pel Cruïlla, el Cruïlla de Tardor 2019 i Cruïlla de Primavera 2020 podran fer un donatiu a Open Arms

Publicitat

Jordi Herreruela, director de Cruïlla, i Oscar Camps, director Open Arms, han signat aquest dijous al Port de Barcelona un conveni de col·laboració. Amb efectes immediats, tots aquells que comprin una entrada pel Festival Cruïlla, que tindrà lloc del 3 al 6 de juliol de 2019 al Parc del Fòrum de Barcelona, podran fer un donatiu de dos euros que anirà íntegrament destinat a Open Arms. Aquesta opció de donatiu també estarà disponible en el moment d’adquirir les entrades per Cruïlla de Tardor 2019 i Cruïlla de Primavera 2020. Així mateix, han acordat que l’oenagé podrà tenir presència en el festival i que pot utilitzar el Cruïlla com a plataforma de difusió de campanyes de conscienciació i de crida a l’acció.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca