Julian Assange, detingut per la Policia britànica a l’Ambaixada de l’Equador a Londres

Julian Assange, fundador de Wikileaks, ha estat detingut aquest dijous per la Policia Metropolitana a l’interior de l’Ambaixada de l’Equador a Londres, en què es va refugiar el juny del 2012, segons ha anunciat Scotland Yard en un comunicat.

La detenció s’ha produït en virtut d’una ordre emesa pel Tribunal de Magistrats de Westminster el juny del 2012 i Assange es troba actualment en una comissaria del centre de Londres.

El fundador de Wikileaks compareixerà davant del citat tribunal “al més aviat possible”, ha precisat la Policia de Londres.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca