El nou àlbum d’Astèrix, ‘La filla de Vercingetòrix’, arribarà en català a les llibreries a l’octubre

Salvat publicarà a Catalunya la nova aventura del mítics herois gals, que s’edita en fins a 20 idiomes

Publicitat

Salvat publicarà en català el 24 d’octubre la nova entrega de les aventures d’Astèrix, que durà per títol ‘La filla de Vercingetòrix’, segons ha avançat aquest dimecres l’editorial. El 38è àlbum dels herois gals creats per René Goscinny i Albert Uderzo el 1959 es publicarà en més de 20 idiomes i tindrà una tirada de més de 5 milions d’exemplars. En aquesta ocasió és una misteriosa adolescent qui trenca la calma del poblet gal d’Astèrix i Obèlix, la filla de Vercingetòrix, vençut dos anys abans pels romans. La seva arribada farà tornar l’acció a la Gàlia perquè Juli Cèsar i els seus legionaris la busquen sense treva. Com en les darreres ocasions, l’àlbum ha estat realitzat pel tàndem creatiu format per Jean-Yves Ferri al guió i Didier Conrad a la il·lustració.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes