Més de 1.500 persones segueixen el debat ‘Els joves i el 28-A’

Ahir a les 19.30 hores a la Biblioteca Montserrat Abelló, va tenir lloc el debat ‘Els joves i el 28-A’. En el mateix hi van participar Maria Corrales (Comuns), Maria Payeras (Front Republicà), Marta Rosique (Jovent), Marc Cabañas (JSC) i Xavier Catarineu (JNC). El va moderar Joan Solé, director de Revista Mirall.

El diàleg va estar marcat per la cordialitat i la voluntat d’entesa. En el mateix es van explicitar les demandes de les joventuts polítiques de cara a la contesa electoral del 28-A. L’acte, que va ser retransmès per Twitter, va tenir una audiència de més de 1.500 persones en línia i 3.650 impressions.

El diari La República es va fer eco de l’esdeveniment fent la crònica del primer debat de joves que concorren a les llistes del 28A.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca