La novel·la ‘Pàtria’ de Fernando Aramburu arriba a les llibreries en català

Columna publica la premiada obra de l'escriptor basc amb traducció de Núria Parés

La premiada i famosa novel·la ‘Pàtria’ de Fernando Aramburu arriba ara a les llibreries en català de la mà de Columna i amb traducció de Núria Parés. Una novel·la que ha tingut un gran èxit de vendes en els dos últims Sant Jordi, sent el 2017 el llibre més venut de ficció en castellà i el 2018, el segon. ‘Pàtria’ és la història d’un retorn. Després de la noticia que ETA abandona les armes, la Bittori es dirigeix al cementiri per explicar al seu marit, el Txato, assassinat per la banda terrorista, que ha decidit tornar a la casa on van viure. Encara que arribi d’amagat, la presencia de la Bittori alterarà la falsa tranquil·litat del poble, sobretot la de la seva veïna Miren, amiga íntima en altres temps i mare d’en Joxe Mari, un terrorista empresonat i sospitós dels pitjors temors de la Bittori.
‘Pàtria’ ha merescut, entre d’altres, el Premi Nacional de Narrativa, el Premi Nacional de la Crítica, el Premi Euskadi de Literatura, el Premi Francisco Umbral, el Premi Dulce Chacón, el Premi San Clemente Abanca, el Premi Strega Europeo, el Premio Internazionale Giuseppe Tomasi di Lampedusa i el Premi per la Cultura Mediterranea.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

ERC avisa JxCat que no explicarà “sopars de duro”

La número dos d'ERC per Barcelona a les eleccions del 14-F, Laura Vilagrà, ha reclamat aquest dimarts a JxCat una campanya electoral amb "joc...

Unides Podem, ERC i Bildu retiren l’esmena ‘antidesnonaments’ i no es votarà en el ple del Congrés

Unides Podem, ERC i EH Bildu han retirat l'esmena als pressupostos del 2021 per prohibir els desnonaments sense alternativa habitacional i el tall de...

Borràs dubta que la independència sigui una “prioritat” per ERC

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha qüestionat aquest dimarts que la independència sigui una "prioritat" per ERC...

Argimon diu que s’està estudiant si els nens compten en el màxim de 10 persones per Nadal

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha reconegut que els nens fins a 14 anys "podrien no comptar" en la limitació a...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca