El DocsBarcelona 2019 centra la seva programació en la natura, la lluita de la dona i la política amb 41 documentals

'El caso de Alcàsser' de León Siminiani i 'El Pepe' d'Emir Kusturica, plats forts d'una edició amb sis produccions catalanes

Publicitat

La 22a edició del DocsBarcelona projectarà un total de 41 documentals de 26 països entre el 15 i el 25 de maig, que se centraran en tres eixos: la natura, la lluita de la dona i la política. Sis produccions tenen segell català, entre elles ‘Me llamo Violeta’, sobre el difícil camí dels nens i nenes transgènere, o ‘Ángel Pavlovsky’, un homenatge al popular artista argentí. Un documental sobre la bellesa i la força de l’aigua, ‘Aquarela’, inaugurarà un festival que clourà ‘El Pepe’, d’Emir Kusturica, un retrat de l’expresident de l’Uruguai, Pepe Mujica. El festival arribarà a 12 municipis de Barcelona amb treballs com ‘Avec un sourire, la révolution!’, el primer documental internacional sobre l’1-O. L’auge de la docusèrie es plasmarà amb la projecció en primícia d”El caso de Alcàsser’, d’Elías León Siminiani.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca