eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  ‘Petra’, de Jaime Rosales, millor pel·lícula al 29è Festival de cinema espanyol de Nantes

  'Petra', Festival de cinema espanyol de Nantes, Jaime Rosales

  La pel·lícula ‘Petra’, del director català Jaime Rosales ha rebut el premi a la millor pel·lícula del 29è Festival de cinema espanyol de Nantes. De fet, el film de Rosales ha guanyat el Jules Verne Award for Best Film i el Youth Jury Award. El Premi del públic ha estat per la cinta ‘Yuli’, de Iciar Bollain; el millor documental per ‘Apuntes para una película de atracos’ de León Siminiani i la millor òpera prima per ‘Viaje al cuarto de una madre’ de Celia Rico. El premi al millor curt ha estat per ‘Un cuento familiar’, de José Corral, i el documental ‘El silencio de otros’, de Almudena Carracedo y Robert Bahar, ha rebut el del jurat Schoolchildren.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca