‘Petra’, de Jaime Rosales, millor pel·lícula al 29è Festival de cinema espanyol de Nantes

'Petra', Festival de cinema espanyol de Nantes, Jaime Rosales

Publicitat

La pel·lícula ‘Petra’, del director català Jaime Rosales ha rebut el premi a la millor pel·lícula del 29è Festival de cinema espanyol de Nantes. De fet, el film de Rosales ha guanyat el Jules Verne Award for Best Film i el Youth Jury Award. El Premi del públic ha estat per la cinta ‘Yuli’, de Iciar Bollain; el millor documental per ‘Apuntes para una película de atracos’ de León Siminiani i la millor òpera prima per ‘Viaje al cuarto de una madre’ de Celia Rico. El premi al millor curt ha estat per ‘Un cuento familiar’, de José Corral, i el documental ‘El silencio de otros’, de Almudena Carracedo y Robert Bahar, ha rebut el del jurat Schoolchildren.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes