Luis Fonsi, Rosario i Niña Pastori actuaran en el Festival Arts d’Estiu Costa de Barcelona

El festival es trasllada en uns terrenys entre Pineda de Mar i Santa Susanna

Publicitat

Luis Fonsi, Rosario, Niña Pastori, Rozalén, God Save the Queen i Sweet California actuaran en la IX edició del Festival Arts d’Estiu Costa de Barcelona, que se celebrarà entre el 25 de juliol i el 25 d’agost.

En un comunicat aquest dilluns, el festival ha explicat que tindrà una nova ubicació, uns terrenys prop de la platja entre els termes municipals de la Pineda de Mar i Santa Susanna (Barcelona), que han batejat com el nou Espai Marítim.

Ha assegurat que es tracta dels primers noms confirmats per a un cartell que oferirà “una programació artística de qualitat pensada per gaudir les nits d’estiu a l’Alt Maresme”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca