La secretària de Seguretat Nacional dels EUA presentarà la seva dimissió

Canvis a la Casa Blanca

Publicitat

La secretària de Seguretat Nacional dels Estats Units, Kirstjen Nielsen, presentarà la seva dimissió, segons ha informat aquest diumenge la cadena de notícies CBS, que cita fonts properes al cas.

El president nord-americà, Donald Trump, ha confirmat aquesta informació i ha anunciat que el director de l’Oficina de Duanes i Protecció Fronterera (CBP, per la seva sigla en anglès), Kevin McAleenan, ocuparà el càrrec de manera interina.

“La secretària de Seguretat Nacional deixarà el seu lloc. Vull agrair-li els seus serveis”, ha indicat Trump en el seu compte de Twitter. “M’alegra poder anunciar que Kevin McAleenan serà el secretari interí”, ha afegit.

Publicitat

La notícia s’ha conegut després que Nielsen es reunís amb el magnat novaiorquès sobre les 5.00 de la tarda (hora local) a la Casa Blanca. Segons un alt càrrec de l’Administració, la seva dimissió forma part d’una sèrie de reformes dissenyades per l’assessor principal de Trump, Stephen Miller.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca