La Fabra i Coats repassa 77 projectes artístics duts a terme amb alumnes en una exposició

Nova mostra d'art a l'antiga fàbrica de Sant Andreu

El Centre d’Art Contemporani-Fabra i Coats repassa 77 projectes artístics realitzats amb alumnes de secundària en l’exposició ‘Aquí hem trobat un espai per pensar’, que es podrà veure entre el 12 d’abril i el 30 de juny, ha informat el centre en un comunicat aquest dilluns.

L’exposició inclou aquests projectes artístics duts a terme al llarg de les nou primeres edicions de ‘Creadors en residència als instituts de Barcelona’, dut a terme conjuntament entre l’Institut de Cultura i el Consorci d’Educació.

En l’exposició es podran veure juntes per primera vegada creacions d’artistes com Domènec, Jaume Pitarch, Jordi Mitjà, Àngels Margarit, Josep Pedrals, Lúa Coderch, Luz Broto y Maria Arnal.

El programa convida artistes de generacions, tradicions i disciplines diverses a desenvolupar un projecte artístic propi juntament amb un grup d’alumnes de secundària.

Aquests projectes suposen una oportunitat per visibilzar la investigació, les qüestions de fons i el pensament que hi ha darrere de cadascuna de les obres.

5,232FansM'agrada
908SeguidorsSeguir
15,424SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca