El Castell de Vila-seca, un nou espai expositiu de la Fundació Vila Casas

Antoni Vila Casas ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-seca on converteix el Castell en nova seu expositiva de la Fundació Vila Casas

La Fundació Vila Casas, amb seus a Barcelona, Torroella de Montgrí i Palafrugell, suma un nou espai expositiu al sud de Catalunya, a la població de Vila-seca.

Publicitat

El Castell de Vila-seca ha estat rehabilitat durant els darrers anys, una intervenció que ha consistit en la conservació i restauració de les façanes i el condicionament dels espais per a les funcions expositives. La intervenció s’ha portat a terme respectant els elements arquitectònics i decoratius propis del castell neomedievalista declarat bé d’interès cultural nacional i que esdevé un espai en absoluta sintonia amb els museus i espais expositius de la Fundació Vila Casas, sempre atenta al llegat patrimonial del país.

El Castell de Vila-seca es transforma, així, en un centre expositiu que acollirà dues mostres l’any del fons d’art de la Fundació Vila Casas mitjançant un acord de col·laboració previst, de moment, per quatre anys. Aquest espai expositiu, integrat per quatre sales, acollirà dues exposicions l’any que es perllongaran durant sis mesos cadascuna. La primera proposta s’inaugurarà aquest estiu i s’inclou dins del programa Itiner’Art de la Fundació Vila Casas, el projecte d’exposicions itinerants d’autors estretament relacionats amb la col·lecció d’art català contemporani de la Fundació Vila Casas.

Paral·lelament a la mostra de Vila-seca, el programa Itiner’Art preveu, durant els pròxims mesos, dues mostres d’Agustí Centelles, l’una al Museu de Granollers, “Una crònica fotogràfica. Anys 30” (del 9 de maig al 23 de juny) i l’altra a la Sala Portal del Pardo de El Vendrell, “Retrats de guerra”, (del 9 de juliol al 28 d’agost), i una tercera proposta de l’artista del fons Mario Pasqualotto a l’Espai Art l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, entre d’altres.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Otegi defensa que la independència “passa per dir ‘Sí’ als pressupostos de l’Estat

El coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha defensat aquest dimecres que el procés cap a la independència del País Basc "avui passa per...

Colau encara no ha donat cap explicació del tret d’un agent de la Guardia Urbana a un sensellar

La líder de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d'"amagar-se" després del tret que un agent...

El rector de la UB creu que la normalitat prèvia a la pandèmia no es recuperarà fins al febrer del 2022

L'actual rector de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Elias, preveu que la normalitat prèvia a la pandèmia no es recuperi fins al febrer...

El 71% de les empreses esportives queden fora de les ajudes del Govern

El clúster del sector empresarial esportiu, INDESCAT, ha denunciat que els ajuts anunciats pel Govern al sector de l'esport són insuficients i "no cobreixen...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca