Joana Hurtado serà la nova directora de la Fàbrica i Centre de les Arts Contemporànies de Barcelona Fabra i Coats

La comissió de valoració d’aquesta convocatòria oberta ha valorat un total de 24 projectes

Publicitat
Joana Hurtado (Barcelona, 1979) serà la nova directora de la Fàbrica i Centre de les Arts Contemporànies de Barcelona Fabra i Coats. En total, la comissió de valoració d’aquesta convocatòria oberta ha valorat un total de 24 projectes. En la seva valoració, ha destacat que el projecte d’Hurtado ha estat “concebut per una professional procedent del sector de les arts visuals que té un profund coneixement del sector emergent a la ciutat, gràcies a la seva excel·lent tasca al front del servei d’exposicions de Can Felipa”. Aquest fet, raona el jurat, “ha de facilitar la configuració de Fabra i Coats com a referent en la mediació entre els artistes i la seva carrera professional”. Un altre dels aspectes que s’han ressaltat és el de la “viabilitat, concreció i coherència en les propostes de gestió d’un espai tan complex com la Fàbrica i Centre d’Art Fabra i Coats”.
La comissió assessora l’han integrat Íngrid Guardiola i Martina Millà, membres del Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona; Valentin Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge; Lluís Nacenta, director d’Hangar; Carles Sala, director de Cultura Proximitat de l’ICUB, i Carme Turégano, gerenta del districte de Sant Andreu.

Joana Hurtado és llicenciada en Història de l’Art (Universitat de Barcelona), Màster en Comunicació cultural i Crítica d’Art (Universitat de Girona), i diploma d’Estudis Avançats (DEA)/Màster 2 en Recerques Cinematogràfiques i Audiovisuals (Université Sorbonne Nouvelle Paris III). Actualment és directora artística i executiva del programa d’Arts Visuals de Can Felipa. Ha estat comissària de diverses exposicions i cicles, així com membre de l’equip assessor del festival Panoràmic de cinema, fotografia i nous llenguatges i narratives audiovisuals.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca