L’obra de Santiago Sierra ‘Presos polítics a l’Espanya contemporània’ arriba a Berlín

Inclou fotografies d'Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, entre d'altres

La Casa de la Democràcia i els Drets Humans de Berlín acull des d’aquest dijous una exposició sobre l’obra de Santiago Sierra ‘Presos polítics a l’Espanya contemporània’, un conjunt de fotografies pixelades de presos que l’artista considera polítics censurada per la fira Arco del 2018 i adquirida després per l’empresari català Tatxo Benet. L’exposició serà inaugurada pel diputat del Parlament alemany per Die Linke Andrej Hunko. Segons Sierra, el recurs a la reclusió penitenciària és un “indicador del fracàs i la impotència” de les societats per construir un àmbit de convivència “saludable”. Entre els fotografiats hi ha l’exvicepresident del Govern Oriol Junqueras, l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.
L’exposició i el programa d’activitats que l’acompanyen són una cooperació entre ANC-Berlín i la Casa de la Democràcia i els Drets Humans de Berlín.
5,232FansM'agrada
908SeguidorsSeguir
15,424SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca