El fotògraf Fernando Moreles utilitza la bellesa de l’Àrtic per denunciar els efectes del canvi climàtic

'Melting Landscapes' mostra imatges d'Islàndia i Groenlàndia, dos dels llocs més afectats per l'escalfament global, per "despertar consciencies"

Publicitat

La sala polivalent del Mercat de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat acull fins el pròxim 11 de maig ‘Melting Landscapes’, una exposició del fotògraf basc Fernando Moreles que vol denunciar els efectes del canvi climàtic a l’Àrtic. A la mostra es poden veure un total de 36 fotografies d’Islàndia i Groenlàndia, 23 d’elles inèdites, que Moreles ha fet al llarg de cinc expedicions des de l’any 2014. Durant la presentació de la mostra, Moreles ha explicat que el seu objectiu ha estat utilitzar la bellesa natural de l’Àrtic per “despertar consciencies” i alertar de la necessitat de prendre mesures urgents per protegir el planeta. A banda de les fotografies, a la mostra també es poden veure dos petits documentals realitzats per Pepe Molina que va acompanyar Moreles en les dues últimes exposicions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca