Edicions Proa convoca un nou premi de novel·la inèdita en català amb una dotació de 40.000 euros

El veredicte del Premi Proa de Novel·la s'anunciarà el novembre de 2019

Edicions Proa ha convocat un nou premi de novel·la inèdita en llengua catalana. El Premi Proa de Novel·la neix amb el propòsit “d’impulsar l’excel·lència, la renovació i el reconeixement de la literatura catalana, com a continuació de la tasca editorial de Proa al llarg de les dècades”. El termini d’admissió d’originals venç el 15 de juliol de 2019 i la dotació del premi és de 40.000 euros. El veredicte s’anunciarà el novembre de 2019 en una festa literària, i tot seguit la novel·la guanyadora arribarà a les llibreries. El jurat d’aquesta primera edició està format per Vicenç Villatoro, Nelleke Geel, Xavier Pla, Clara Queraltó i Josep Lluch.
Com ha explicat l’editorial, des de la seva fundació el 1928, Edicions Proa ha tingut el compromís d’incorporar al català les grans obres literàries de tots els temps i estimular la creació literària en la llengua catalana. És així com la col·lecció A Tot Vent, amb un catàleg de més de set-cents títols, ha aconseguit ser “una referència per als lectors durant dècades”.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca