Els films ‘Ments brillants’, ‘Gordon i Paddy’ i ‘La catifa màgica’ arriben a la cartellera

Aquestes són les pel·lícules que s'estrenen en català aquest divendres

Publicitat
Els films Ments brillantsGordon i Paddy, i La catifa màgica s’estrenen aquest divendres, 5 d’abril, doblats al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Ments brillants
Thomas Lilti ha dirigit aquest film interpretat per Vincent Lacoste, William Lebghil, Michel Lerousseau, Darina El Joundi, Benoît Di Marco, Graziella Delerm, Guillaume Clérice, Alexandre Blazy, Noémi Silvania, Laurette Tessier, Adrien Schmück, Quitterie Boascals de Reals i Tiphaine Piovesan.
El film va ser número 1 a taquilla a França i va obtenir molt bones crítiques.
En la preparació de les proves d’accés a la facultat de medicina, l’Antoine i en Benjamin trobaran un món competitiu, ple de nits d’estudi intens. En aquest entorn els dos estudiants hauran de lluitar i aconseguir un equilibri adequat entre la superació de les proves i les expectatives de futur.
La catifa màgica
Aquest film danès d’animació ha estat dirigit per Karsten Kiilerich i s’inspira en una història de Les mil i una nits. Vet aquí que una vegada hi havia un nen que va aconseguir voltar pel món i derrotar tots els seus enemics! Però mai no ho hagués aconseguit sense l’ajut d’una cabreta fidel, d’una noia de la gran ciutat i d’una catifa voladora…
Gordon i Paddy
Drac Màgic distribueix aquest film d’animació infantil que ha estat dirigit per Linda Hambäck.
En Gordon, el gripau comissari, ha d’esbrinar qui ha robat les nous. La guineu n’és la principal sospitosa i al vell comissari li costa seguir-la. Quan troba la rateta Paddy, que és molt àgil, decideix nomenar-la la seva assistent.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca