DEBAT | Els joves i el 28-A

Revista Mirall posa a debat el paper dels joves que concorreran a les llistes del Congreso per al 28 d’abril.

DIMARTS 9 D’ABRIL, 19.30h
Biblioteca Ateneu de Fabricació de les Corts

Amb la participació de:
Maria Corrales (Comuns)
Maria Payeras (Front Republicà)
Marta Rosique (Jovent)
Marc Cabañas (JSC)
Xavier Catarineu (JNC)

Modera:

Joan Solé

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca