El jutge grec Linos-Alexandre Sicilianos, escollit nou president del Tribunal Europeu de Drets Humans

Substituirà l'italià Guido Raimondi al capdavant d'aquesta instància judicial amb seu a Estrasburg a partir del 5 de maig

El jutge grec Linos-Alexandre Sicilianos ha sigut escollit com a nou president del Tribunal Europeu de Drets Humans. Aquesta instància judicial amb seu a Estrasburg ha triat aquest dilluns el que era fins ara el seu vicepresident per substituir l’italià Guido Raimondi al capdavant de la institució a partir del 5 de maig del 2019. El magistrat de 58 anys nascut a Atenes va arribar al TDEH el 2011 després d’una extensa carrera judicial i acadèmica en l’àmbit dels drets humans i del dret internacional. Abans d’entrar al tribunal d’Estasburg, va formar part de la Xarxa de la Unió Europea d’experts independents en l’àmbit dels drets fonamentals i de la Junta Executiva de l’Agència de Drets Fonamentals de la UE.
Sicilianos serà president del TEDH per a un període de tres anys durant el qual presidirà les seves reunions plenàries i de la gran sala on es jutgen els casos més complexos.
5,232FansM'agrada
908SeguidorsSeguir
15,424SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca