El jutge grec Linos-Alexandre Sicilianos, escollit nou president del Tribunal Europeu de Drets Humans

Substituirà l'italià Guido Raimondi al capdavant d'aquesta instància judicial amb seu a Estrasburg a partir del 5 de maig

Publicitat
El jutge grec Linos-Alexandre Sicilianos ha sigut escollit com a nou president del Tribunal Europeu de Drets Humans. Aquesta instància judicial amb seu a Estrasburg ha triat aquest dilluns el que era fins ara el seu vicepresident per substituir l’italià Guido Raimondi al capdavant de la institució a partir del 5 de maig del 2019. El magistrat de 58 anys nascut a Atenes va arribar al TDEH el 2011 després d’una extensa carrera judicial i acadèmica en l’àmbit dels drets humans i del dret internacional. Abans d’entrar al tribunal d’Estasburg, va formar part de la Xarxa de la Unió Europea d’experts independents en l’àmbit dels drets fonamentals i de la Junta Executiva de l’Agència de Drets Fonamentals de la UE.
Sicilianos serà president del TEDH per a un període de tres anys durant el qual presidirà les seves reunions plenàries i de la gran sala on es jutgen els casos més complexos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca