eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Crònica del nostre primer #DebatValencianista (vídeos+fotogaleria)

  Recentment vaig poder tenir la sort de moderar el primer Debat Valencianista organitzat per la Revista Mirall al País Valencià. Tot va començar amb una d’aquestes idees boges que et passen pel cap —almenys a mi— quan estàs a punt de dormir. Tenint ben present que la nostra terra ha estat durant molts anys menyspreada i la nostra llengua ha estat utilitzada com a eina política per totes aquelles persones que deien defensar-la, vaig veure imprescindible que, des de Mirall País Valencià convidarem a algunes persones que, més enllà de sigles o ideologies, la defensen veritablement un dia darrere d’un altre.

  La predisposició de Moisés Pérez per ajudar-me a conduir el debat, de la nostra fotògrafa Ana Cervera a immortalitzar aquells moments i de tots i cadascun dels membres de la taula de debat va ser enorme. Des d’ací vull donar les gràcies a Manolo Mata (PSPV), Mònica Àlvaro (Compromís), Lluís Bertomeu (Demòcrates Valencians), David de Miguel (Agermanats) i Jaume Monfort (Podem) per haver fet possible aquest event tan especial de la nostra humil publicació. Altrament, tampoc vull oblidar-me de Miguel i Álvaro per fer possible la gravació del debat.

  A totes les qui feu Mirall País Valencià créixer cada dia i ens llegiu i comenteu us volem agrair el vostre suport i el vostre compromís militant amb la nostra revista.Fa un any haguera sigut impossible imaginar això, i és gràcies a vosaltres i el nostre gran equip. Des d’aquest espai sols ens queda dir-vos que continuarem defensant un mitjà valencianista que done veu a totes les persones que estimen la nostra terra, que siga crític, plural, lliure i feminista. Al País Valencià sabem ben bé el que han sigut aquestos temps d’obscurantisme i desprestigi de la llengua i cultura valencianes. Van voler soterrar-nos, però no sabien que érem llavor. Seguim i seguirem.

  Ací els enllaços als vídeos del debat y la fotogaleria:

  Primera part: https://www.youtube.com/watch?v=Wxri_hc5flk

  Segona part: https://www.youtube.com/watch?v=wplo7KfdlII

  - Publicitat -

  Tercera part: https://www.youtube.com/watch?v=SpBaax3ejP4

  Quarta part: https://www.youtube.com/watch?v=o2BpMgrqWl4

  Per ANA CERVERA DOMÍNGUEZ (@

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca