Crònica del nostre primer #DebatValencianista (vídeos+fotogaleria)

Recentment vaig poder tenir la sort de moderar el primer Debat Valencianista organitzat per la Revista Mirall al País Valencià. Tot va començar amb una d’aquestes idees boges que et passen pel cap —almenys a mi— quan estàs a punt de dormir. Tenint ben present que la nostra terra ha estat durant molts anys menyspreada i la nostra llengua ha estat utilitzada com a eina política per totes aquelles persones que deien defensar-la, vaig veure imprescindible que, des de Mirall País Valencià convidarem a algunes persones que, més enllà de sigles o ideologies, la defensen veritablement un dia darrere d’un altre.

La predisposició de Moisés Pérez per ajudar-me a conduir el debat, de la nostra fotògrafa Ana Cervera a immortalitzar aquells moments i de tots i cadascun dels membres de la taula de debat va ser enorme. Des d’ací vull donar les gràcies a Manolo Mata (PSPV), Mònica Àlvaro (Compromís), Lluís Bertomeu (Demòcrates Valencians), David de Miguel (Agermanats) i Jaume Monfort (Podem) per haver fet possible aquest event tan especial de la nostra humil publicació. Altrament, tampoc vull oblidar-me de Miguel i Álvaro per fer possible la gravació del debat.

A totes les qui feu Mirall País Valencià créixer cada dia i ens llegiu i comenteu us volem agrair el vostre suport i el vostre compromís militant amb la nostra revista.Fa un any haguera sigut impossible imaginar això, i és gràcies a vosaltres i el nostre gran equip. Des d’aquest espai sols ens queda dir-vos que continuarem defensant un mitjà valencianista que done veu a totes les persones que estimen la nostra terra, que siga crític, plural, lliure i feminista. Al País Valencià sabem ben bé el que han sigut aquestos temps d’obscurantisme i desprestigi de la llengua i cultura valencianes. Van voler soterrar-nos, però no sabien que érem llavor. Seguim i seguirem.

Ací els enllaços als vídeos del debat y la fotogaleria:

Primera part: https://www.youtube.com/watch?v=Wxri_hc5flk

- Publicitat -

Segona part: https://www.youtube.com/watch?v=wplo7KfdlII

Tercera part: https://www.youtube.com/watch?v=SpBaax3ejP4

Quarta part: https://www.youtube.com/watch?v=o2BpMgrqWl4

Per ANA CERVERA DOMÍNGUEZ (@

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

A finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha afirmat que a finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19 i...

L’ANC inicia aquest dilluns la consulta per ratificar la seva estratègia per incidir en les eleccions

L'ANC ha iniciat aquest dilluns la consulta telemàtica perquè els socis de l'entitat votin per ratificar l'estratègia per incidir en les eleccions catalanes del...

Forcadell no creu que superar el 50% dels vots independentistes canviï “res” pel que fa al Gobierno

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha admès aquest dilluns que és important que els partits independentistes superin el llindar del 50% dels vots en...

Calvet i Borràs rebaixen la importància de superar el 50% dels vots

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, tots dos candidats a les primàries de...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca