‘La gran il·lusió’, al complet i en pantalla gran

La Filmoteca ofereix els set capítols de la sèrie sobre la història del cinema català que va coproduir amb TV3

Publicitat

La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català explica, per primera vegada, la Gran Història i les petites històries del cinema a Catalunya des dels inicis l’any 1896 fins la dècada dels 50. El programa mostra l’aventura d’un cinema supervivent i en destaca els moments més decisius prioritzant les experiències humanes abans que l’opinió dels experts: la sèrie dona veu als testimonis i protagonistes d’aquesta història.

La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català és una producció de TV3 i l’ICEC-Filmoteca de Catalunya amb la col·laboració d’EGEDA i Costa Est Audiovisuals, dirigida per Àlex Gorina i Esteve Riambau, amb realització de Mai Balaguer.

L’estrena de La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català a televisió, el 7 de gener, va ser líder d’audiència a Catalunya. El primer capítol, “I la llum es va fer”, el van seguir 501.000 espectadors i va obtenir una quota del 18,1%. L’espai va ser líder destacat de la seva franja, i va superar de 5,1 punts el segon classificat. Les emissions dels capítols posteriors van continuar tenint una acceptació molt notable, i la mitjana d’audiència dels 7 episodis ha estat de 257.000 espectadors, amb una quota de l’11,1%.

Ara que ja ha acabat la seva emissió televisiva, el programa es pot recuperar al servei online de consum sota demanda de TV3, però pensem que ha arribat el moment de poder gaudir-ne en pantalla gran.

Publicitat

Per això, els propers dimarts 2, dimecres 3 i dijous 4 d’abril a les 18.30 h a la Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya es projectaran els set capítols, de manera gratuïta, en tres sessions que comptaran amb la presentació dels seus màxims responsables: Àlex Gorina, Esteve Riambau i Mai Balaguer.

Per més informació: Filmoteca.cat

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca