La Fortalesa de Sant Julià de Ramis s’endinsa en l’univers de Robert Llimós amb una exposició de més de 30 pintures

La vessant escultòrica i més "alienígena" de l'artista es podrà veure a partir del juliol

Publicitat

El complex La Fortalesa de Sant Julià de Ramis (Gironès) exposa des d’aquest diumenge més d’una trentena de pintures de l’artista Robert Llimós. Es tracta d’una retrospectiva que repassa la trajectòria de Llimós entre els anys 1965 fins el 2009. L’espai ha programat aquesta exposició fins el proper 30 de juny, i és que a partir d’aleshores, es podrà veure la segona part de l’obra de Llimós, la més escultòrica i “alienígena”. Robert Llimós va canviar la seva mirada de l’art a partir del moment en què assegura que va veure sers d’altres planetes. No només el concepte artístic va canviar, sinó que també va suposar un gir en la forma, treient protagonisme al pinzell i apostant per les formes escultòriques.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca