Mishima publicarà a l’abril el seu primer àlbum en viu, ‘Ara i aquí’

El disc enregistrat als dos concerts de Nadal a la sala Apolo s’editarà en format CD + DVD

Mishima llençarà el proper 13 d’abril el primer àlbum en viu de la seva carrera, enregistrat durant els dos concerts de Nadal que van oferir a la sala Apolo de Barcelona el 20 i 22 de desembre de 2018. El nou disc del quintet barceloní, ‘Ara i aquí’, s’editarà en format CD + DVD per celebrar el seu vintè aniversari (1999-2019) i juga amb el nom del seu últim àlbum d’estudi, ‘Ara i res’. Com a avançament, el grup que lidera David Carabén ofereix des de primera hora d’aquest divendres les cançons ‘Tornaràs a tremolar’ i ‘La forma d’un sentit’, disponibles a totes les plataformes digitals, inclòs el vídeo amb les dues cançons enregistrat en directe.
Per celebrar els vint anys de carrera, Mishima ha decidit publicar el primer àlbum en viu de la seva història. A la venda el pròxim 13 d’abril, en format CD + DVD, ‘Ara i aquí’ dona testimoni dels seus directes. El repertori combina grans èxits amb obra recent i, a tall de mostra, des de primera hora d’aquest divendres, n’avancen ‘Tornaràs a tremolar’ i ‘La forma d’un sentit’, disponible a totes les plataformes digitals.

La gira del XX aniversari de Mishima començarà el 3 de maig, a les escales de la Catedral de Girona (Strenes).

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca