Mishima publicarà a l’abril el seu primer àlbum en viu, ‘Ara i aquí’

El disc enregistrat als dos concerts de Nadal a la sala Apolo s’editarà en format CD + DVD

Publicitat
Mishima llençarà el proper 13 d’abril el primer àlbum en viu de la seva carrera, enregistrat durant els dos concerts de Nadal que van oferir a la sala Apolo de Barcelona el 20 i 22 de desembre de 2018. El nou disc del quintet barceloní, ‘Ara i aquí’, s’editarà en format CD + DVD per celebrar el seu vintè aniversari (1999-2019) i juga amb el nom del seu últim àlbum d’estudi, ‘Ara i res’. Com a avançament, el grup que lidera David Carabén ofereix des de primera hora d’aquest divendres les cançons ‘Tornaràs a tremolar’ i ‘La forma d’un sentit’, disponibles a totes les plataformes digitals, inclòs el vídeo amb les dues cançons enregistrat en directe.
Per celebrar els vint anys de carrera, Mishima ha decidit publicar el primer àlbum en viu de la seva història. A la venda el pròxim 13 d’abril, en format CD + DVD, ‘Ara i aquí’ dona testimoni dels seus directes. El repertori combina grans èxits amb obra recent i, a tall de mostra, des de primera hora d’aquest divendres, n’avancen ‘Tornaràs a tremolar’ i ‘La forma d’un sentit’, disponible a totes les plataformes digitals.

La gira del XX aniversari de Mishima començarà el 3 de maig, a les escales de la Catedral de Girona (Strenes).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca