Les sèries de Filmin sumen 11 nominacions als BAFTA Television 2019

Les pròximes estrenes de Filmin, "Informer", "Mrs. Wilson" i "There She Goes", entre les produccions nominades en els premis de la televisió britànica

Publicitat

La decidida aposta de Filmin per portar a l’Estat la millor ficció televisiva europea, i especialment les millors sèries britàniques, ha aconseguit una nova recompensa. Ahir es van donar a conèixer les nominacions als premis Bafta Television 2019, els guardons que anualment lliura l’Acadèmia Britànica de les Arts Cinematogràfiques i de la Televisió per a reconèixer les millors sèries i programes del Regne Unit. Les sèries de Filmin sumen, per primera vegada en la història de la plataforma, fins a 11 nominacions.

Produccions ja estrenades i disponibles com “Inside No. 9”, “La ciudad y la ciudad” i “La desaparición de Kiri” han aconseguit nominació al costat d’algunes de les sèries que Filmin estrenarà en les pròximes setmanes, com  “Informer” (9 d’abril), “There She Goes” i “Mrs. Wilson” (ambdues al maig).

Aquest és el llistat complet de les nominacions de les sèries de Filmin en els Bafta Television 2019:

MILLOR SÈRIE DRAMÀTICA: “Informer”

Publicitat

MILLOR MINI-SÈRIE: “La desaparició de Kiri”

MILLOR MINI-SÈRIE: “Mrs. Wilson”

MILLOR ACTRIU: Ruth Wilson per “Mrs. Wilson”

MILLOR ACTOR: Lucian Msamati per “La desaparició de Kiri”

MILLOR ACTRIU DE COMÈDIA: Jessica Hynes per “There She Goes”

MILLOR ACTOR DE COMÈDIA: Steve Pemberton per “Inside No. 9”

MILLOR ACTRIU DE REPARTIMENT: Keeley Hawes per “Mrs. Wilson”

MILLOR DIRECCIÓ MULTI-CAMBRA: Barbara Wiltshire per “Inside No. 9: Espisodio especial”

MILLOR DISSENY DE VESTUARI: Marianne Agertoft per “La ciutat i la ciutat”

MILLOR MAQUILLATGE I PERRUQUERIA: Konnie Daniel per “Mrs. Wilson”

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes