El llegat de Beethoven unifica la programació de L’Auditori per a la temporada 2019-2020

El compositor alemany "impregna" els cicles de l'OBC, Música Antiga i de Cambra que tindran Ramon Humet i Pablo Carrascosa com a compositors convidats

Publicitat

El compositor Ludwig van Beethoven serà l’eix central de la programació de L’Auditori per a la temporada 2019-2020, obrint així una nova etapa amb l’objectiu de construir un projecte artístic “unificat i transversal”. Amb motiu del 250è aniversari del naixement del compositor alemany, L’Auditori “impregna” els cicles de l’OBC, Música Antiga i de Cambra del llegat del músic, sota el paraigües del Festival Beethoven250. “Com a altaveu de la modernitat, l’Auditori troba en Beethoven una figura de rellevància en tots els nivells”, ha dit el director de L’Auditori, Robert Brufau, en la presentació aquest dijous de la programació. Ramon Humet i Pablo Carrascosa són els compositors convidats a partir dels quals la sala vol potenciar la nova creació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca