L’artista vallenc Pere Español mostra la seva darrera obra al Centre d’Art de Tarragona

L’exposició ‘Narratives Particulars’ es podrà visitar fins el 5 de maig

Publicitat
L’artista plàstic vallenc Pere Español exposa fins el proper 5 de maig al Centre d’Art de Tarragona la seva darrera obra a l’exposició ‘Narratives Particulars’. La mostra permet veure una trentena de peces, algunes d’inèdites i d’altres que són un recull del més destacat que ha produït Español entre el 2013 i el 2019. A cavall entre la il·lustració, la pintura i l’escultura, els grans protagonistes són personatges inquietants que miren d’establir un diàleg amb l’espectador.

L’exposició està dividida en tres estances, que estableixen sis àmbits correlatius en el temps. El comissari de l’exposició, Aureli Ruiz, ha qualificat de “fascinant” l’obra de Pere Español, que està “farcida de persones en situacions còmiques, dramàtiques i inversemblants, en escenografies que ens són properes i en les quals ens hi reconeixem”. L’artista s’ha mostrat molt satisfet per poder exposar la seva producció al Tinglado 2 del Moll de Costa, que acull el Centre d’Art de Tarragona, i ha considerat que és l’espai “més potent que hi ha a Tarragona per a l’art contemporani”.

Per la seva banda, la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, s’ha felicitat per la consolidació de l’espai i ha apuntat que la passarel·la que desemboca al passeig marítim ajuda a que més persones s’acostin a les exposicions que s’han realitzat en els darrers mesos.

La mostra compartirà espai i dates amb la videocreació guanyadora del Festival LOOP 2018, ‘El Estado de Malestar’ de la madrilenya María Ruido, que es projectarà a Tarragona gràcies a que l’espai forma part del Centre d’Arts Visuals de la Xarxa de la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes