L’artista vallenc Pere Español mostra la seva darrera obra al Centre d’Art de Tarragona

L’exposició ‘Narratives Particulars’ es podrà visitar fins el 5 de maig

L’artista plàstic vallenc Pere Español exposa fins el proper 5 de maig al Centre d’Art de Tarragona la seva darrera obra a l’exposició ‘Narratives Particulars’. La mostra permet veure una trentena de peces, algunes d’inèdites i d’altres que són un recull del més destacat que ha produït Español entre el 2013 i el 2019. A cavall entre la il·lustració, la pintura i l’escultura, els grans protagonistes són personatges inquietants que miren d’establir un diàleg amb l’espectador.

L’exposició està dividida en tres estances, que estableixen sis àmbits correlatius en el temps. El comissari de l’exposició, Aureli Ruiz, ha qualificat de “fascinant” l’obra de Pere Español, que està “farcida de persones en situacions còmiques, dramàtiques i inversemblants, en escenografies que ens són properes i en les quals ens hi reconeixem”. L’artista s’ha mostrat molt satisfet per poder exposar la seva producció al Tinglado 2 del Moll de Costa, que acull el Centre d’Art de Tarragona, i ha considerat que és l’espai “més potent que hi ha a Tarragona per a l’art contemporani”.

Publicitat

Per la seva banda, la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, s’ha felicitat per la consolidació de l’espai i ha apuntat que la passarel·la que desemboca al passeig marítim ajuda a que més persones s’acostin a les exposicions que s’han realitzat en els darrers mesos.

La mostra compartirà espai i dates amb la videocreació guanyadora del Festival LOOP 2018, ‘El Estado de Malestar’ de la madrilenya María Ruido, que es projectarà a Tarragona gràcies a que l’espai forma part del Centre d’Arts Visuals de la Xarxa de la Generalitat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca