La “genialitat” dels dibuixos dels segles XIX i XX arriba al Museu de Maricel

‘Del Modernisme a les Avantguardes’ reuneix mig centenar d’obres que reflecteixen l’evolució dels artistes en el treball sobre paper

Publicitat

El Museu de Maricel de Sitges se submergeix a partir d’aquest dijous en un món de dibuixos dels segles XIX i XX mai vist abans a Catalunya. ‘Del Modernisme a les Avantguardes. Dibuixos de les col·leccions Mapfre’ reuneix 47 obres de Marià Fortuny, Auguste Rodin, Pablo Picasso, Salvador Dalí i Joan Miró, entre altres. Ofereixen un recorregut per la història de l’art entre els anys 1860 i 1960, amb el qual es vol demostrar la “genialitat” que amaga la tècnica sobre paper, segons ha destacat el comissari de la mostra, Ignasi Domènech. “L’exposició ens demostra que el dibuix té una raó de ser per si mateix, trencant la idea que té el gran públic, que el veu com un element preparatori per a una obra posterior”, ha afegit Domènech. La mostra es podrà visitar fins el 23 de juny.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca