Obert el termini de presentació de propostes per a la nova concessió de Palo Alto

Les empreses tenen 60 dies per presentar propostes

Publicitat
L’Ajuntament de Barcelona ha publicat els plecs que obren la concurrència pública de la licitació de la nova concessió del centre de producció artística i cultural Palo Alto, després que la concessió caduqués l’any 2018. El nou projecte per al recinte tindrà una durada de 15 anys, que es podran prorrogar en cinc més. El manteniment i la rehabilitació del patrimoni serà responsabilitat compartida del concessionari i de l’Ajuntament. L’empresa concessionària abonarà un 35% dels seus ingressos, un 15% en concepte de cànon i un 20% com aportació al pressupost de Palo Alto. Les empreses tenen 60 dies per presentar propostes.

La concessió serà per a la gestió del 45% de la superfície total dels edificis que hi ha al recinte. D’aquest espai, el 30% es destinarà a empreses tractor i el 15% restant a la creació d’una incubadora de projectes empresarials en el món del disseny i la creació. L’altre 55% del recinte el gestionarà directament l’Ajuntament.

La concessió va caducar l’any 2018, després de 20 anys. En aquests moments es troba en període d’autorització d’ús provisional a l’espera de la resolució d’una nova licitació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca