74 entitats catalanes participaran a l’estand de l’ICEC a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

Hi acudiran editorials i associacions especialitzades en llibres infantils, il·lustradors i institucions del sector

Publicitat
L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) organitza, de nou, un estand institucional a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, en el qual participaran un total de 74 entitats catalanes entre editorials i associacions especialitzades en llibres infantils, il·lustradors i institucions del sector. L’estand, de 64 m2, estarà identificat amb la marca d’internacionalització de l’ICEC, Catalan Arts – Books, amb l’objectiu de donar una imatge conjunta del sector i oferir als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats amb les màximes facilitats.
Amb més de 50 anys de trajectòria, la fira de Bolonya, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’abril, és la trobada de referència del sector del llibre infantil. Participar-hi ofereix als editors catalans una important projecció internacional, així com una oportunitat única per comprar i vendre drets i també per descobrir nous talents.

La presència d’editorials, il·lustradors i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors i il·lustradors en aquest àmbit. Amb aquest objectiu, la conselleria de Cultura assisteix regularment a les grans cites professionals del sector del llibre, com són la Firadel Llibre de Londres, la Fira del Llibre de Frankfurt, la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara a Mèxic i, per primera vegada, enguany, a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires, en què la ciutat de Barcelona és Ciutat Convidada.

Les 30 editorials que participaran a l’estand de l’ICEC (Hall 29 / Estand C20-D19) a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya 2019 són: Akiara Books, Animallibres Editorial, Arcàdia Editorial, Blackie Books, Coco Books, Comanegra, Combel Editorial, Edicions 62, Edicions Bromera, Edicions La Fragatina, Editorial Barcanova, Editorial Base, Editorial Casals, Editorial Flamboyant, Editorial Juventud, Editorial Mediterrània, El Cep i La Nansa Edicions, Eumo Editorial, La Galera, Larousse Editorial, Mosquito Books Barcelona, Picarona, Pagès Editors, Somnins, Takatuka, Tramuntana Editorial, Vegueta Ediciones, Voliana Edicions, Yekibud Editores i Zahorí Books.

Els 38 il·lustradors: Aina BestardAlbert AsensioAlbert Dominguez ArrayásAlexis AldeguerAlicia López OrozcoAna ST OrtizÀngel SauretAnna BruBeatriz MarínBelén Refusta, Carme Julià, Christa Soriano MichelChristian InarajaEdu BenaventeEduard AltarribaEnrique MolinaEsther VoltàEva SánchezFabrizio BottassoGibet RamonGustavo RegaladoJoan NegrescolorJudy KaufmannLaia AmàritaLia BertranMaria PaletMaria TarragóMarta CabrolMarta CostaMax SaladrigasNúria AymàNúria VenturaPatricia GeisRobert GarciaSoledad Rodríguez, Susana Ramírez, Tàssies i Teresa Guilleumes.

Hi participen també l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, l’APIC – Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya, el Gremi d’Editors de Catalunya, així com l’ICEC i l’Institut Ramon Llull.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes