74 entitats catalanes participaran a l’estand de l’ICEC a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

Hi acudiran editorials i associacions especialitzades en llibres infantils, il·lustradors i institucions del sector

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) organitza, de nou, un estand institucional a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, en el qual participaran un total de 74 entitats catalanes entre editorials i associacions especialitzades en llibres infantils, il·lustradors i institucions del sector. L’estand, de 64 m2, estarà identificat amb la marca d’internacionalització de l’ICEC, Catalan Arts – Books, amb l’objectiu de donar una imatge conjunta del sector i oferir als professionals un espai de negoci on desenvolupar les seves activitats amb les màximes facilitats.
Amb més de 50 anys de trajectòria, la fira de Bolonya, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’abril, és la trobada de referència del sector del llibre infantil. Participar-hi ofereix als editors catalans una important projecció internacional, així com una oportunitat única per comprar i vendre drets i també per descobrir nous talents.

La presència d’editorials, il·lustradors i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors i il·lustradors en aquest àmbit. Amb aquest objectiu, la conselleria de Cultura assisteix regularment a les grans cites professionals del sector del llibre, com són la Firadel Llibre de Londres, la Fira del Llibre de Frankfurt, la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara a Mèxic i, per primera vegada, enguany, a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires, en què la ciutat de Barcelona és Ciutat Convidada.

Publicitat

Les 30 editorials que participaran a l’estand de l’ICEC (Hall 29 / Estand C20-D19) a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya 2019 són: Akiara Books, Animallibres Editorial, Arcàdia Editorial, Blackie Books, Coco Books, Comanegra, Combel Editorial, Edicions 62, Edicions Bromera, Edicions La Fragatina, Editorial Barcanova, Editorial Base, Editorial Casals, Editorial Flamboyant, Editorial Juventud, Editorial Mediterrània, El Cep i La Nansa Edicions, Eumo Editorial, La Galera, Larousse Editorial, Mosquito Books Barcelona, Picarona, Pagès Editors, Somnins, Takatuka, Tramuntana Editorial, Vegueta Ediciones, Voliana Edicions, Yekibud Editores i Zahorí Books.

Els 38 il·lustradors: Aina BestardAlbert AsensioAlbert Dominguez ArrayásAlexis AldeguerAlicia López OrozcoAna ST OrtizÀngel SauretAnna BruBeatriz MarínBelén Refusta, Carme Julià, Christa Soriano MichelChristian InarajaEdu BenaventeEduard AltarribaEnrique MolinaEsther VoltàEva SánchezFabrizio BottassoGibet RamonGustavo RegaladoJoan NegrescolorJudy KaufmannLaia AmàritaLia BertranMaria PaletMaria TarragóMarta CabrolMarta CostaMax SaladrigasNúria AymàNúria VenturaPatricia GeisRobert GarciaSoledad Rodríguez, Susana Ramírez, Tàssies i Teresa Guilleumes.

Hi participen també l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, l’APIC – Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya, el Gremi d’Editors de Catalunya, així com l’ICEC i l’Institut Ramon Llull.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca