Eros Ramazzotti se suma al Festival de Cap Roig

L’artista italià és la darrera incorporació internacional del cartell

El cantant italià Eros Ramazzotti actuarà al Festival de Cap Roig el 13 d’agost, segons ha anunciat el certamen aquest dilluns. L’artista italià, que precisament va oferir un concert aquest dissabte a Barcelona, és la darrera incorporació internacional del cartell del festival empordanès. En aquest apartat el certamen comptarà enguany amb les actuacions d’Sting, Liam Gallagher, Maluma, Luis Fonsi, Diana Krall, Jorge Drexler, entre altres. A més, passaran per la 19a edició del festival artistes locals i estatals com Sílvia Pérez Cruz, Rozalen, Ramon Mirabet, Ainoha Arteta o David Bisbal. El Festival de Cap Roig se celebrarà del 12 de juliol al 21 d’agost, com sempre, als jardins que donen nom al certamen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes