Els ministres de May neguen un complot per destituir-la a canvi d’aprovar l’acord del Brexit

Hammond diu que canviar la primera ministra "no ajudaria" a resoldre el problema i Lidington afirma que fa una feina "fantàstica"

Publicitat
El ministre d’Economia del govern britànic, Philip Hammond, ha negat aquest diumenge que hi hagi un complot dins de l’executiu per destituir la primera ministra, Theresa May, a canvi dels suports per aprovar l’acord del Brexit al parlament. En declaracions a Sky News, Hammond ha dit que “canviar primers ministres no ajudaria” a resoldre el problema, com tampoc, des del seu punt de vista, “canviar el partit de govern”. Les paraules del ministre arriben després que diversos mitjans britànics, entre ells la BBC o diaris com ‘The Sunday Times’, publiquessin aquest diumenge que diversos ministres i diputats conservadors volen fer fora May del 10 de Downing Street.
El responsable d’Economia ha dit que entén que hi hagi diputats “molt frustrats” amb la situació d’impàs pel Brexit, però ha destacat que la setmana vinent tindran “l’oportunitat” de decidir si accepten o no les noves condicions de la Unió Europea per la sortida del club.

El ministre David Lidington, aliat de May i un dels noms que sonen a la premsa per substituir-la, també ha defensat la primera ministra, remarcant que fa “una feina fantàstica”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes