Tricicle ajorna el seu comiat i anuncia sis setmanes més de ‘Hits’ l’any 2020 al Coliseum

Paco Mir: “Esperàvem que Barcelona ens tractaria molt bé, però s’han superat les nostres expectatives”

Publicitat

El Tricicle ajorna el seu adéu a Barcelona. Segons ha fet públic aquest divendres, els cinc mesos de funcions de l’espectacle de comiat ‘Hits’ al Teatre Victòria no han estat suficients per satisfer el públic, i per això oferiran noves funcions de cara a l’any vinent. Seran sis setmanes al Teatre Coliseum, a partir del 23 de gener de 2020, i les entrades es posaran a la venda aquest dissabte, el mateix dia en què el Tricicle havia de posar punt i final i acomiadar-se del públic barceloní des del Victòria. Però els 138.696 espectadors de ‘Hits’ en 123 funcions, amb entrades exhaurides des del gener i després de rebre “moltíssimes peticions”, el grup ha decidit que tornarà a Barcelona l’any vinent. “Esperàvem que Barcelona ens tractaria molt bé, però s’han superat les nostres expectatives”, ha confessat Paco Mir.
Tricicle ha decidit que tornarà a Barcelona l’any vinent “després de moltíssimes peticions fetes pel públic a través d’e-mails, trucades a la seva oficina o “in situ” pel carrer”. Les actuacions seran al Teatre Coliseum de Barcelona durant setmanes de l’any que ve, a partir del 23 de gener (gener-febrer 2020).

Segons explica la companyia molta gent s’ha quedat amb les ganes de gaudir de Tricicle per última vegada, i la pròrroga de ‘Hits’ al Victòria, on inicialment acabaven funcions el 3 de febrer, no ha estat suficient.

“ Esperàvem que Barcelona ens tractaria molt bé, com sempre, però s’han
superat les nostres expectatives. Queda molt públic amb ganes de venir, i val a dir-ho
també hi ha amics i coneguts nostres, que encara no ens han pogut veure. Es van
despistar una mica al principi i els últims mesos ja no hi han estat a temps”, comenta Paco Mir.

Després de les funcions de Barcelona, la gira de Hits, que va començar a Albacete el
9 de setembre de 2016, continuarà a partir del 27 de març a Sevilla (fins al 7 d’abril), i després farà escala a Andorra la Vella, Sant Cugat, Pozuelo d’Alarcón o Manresa, entre altres.
‘Hits’ és el desè espectacle dels tres barcelonins, després de ‘Manicomic’; ‘Exit’, ‘Slastic’;
‘Terrific’; ‘Entretres’; ‘Tricicle 20’; ‘Sit’; ‘Garrik’ i ‘Bits’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes