Borràs diu que ha proposat diversos noms amb “perfil independent” per substituir-la a Cultura

La consellera assegura que la intenció és que el sector no pateixi "una trontollada més"

Publicitat

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha explicat que ha proposat diversos noms “de dins i de fora l’equip” per substituir-la al capdavant del departament i que es busca un “perfil independent”. En una entrevista a ‘Ser Catalunya’ ha evitat pronunciar-se sobre si la catedràtica i vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Mariàngela Vilallonga, agafarà el relleu, com apunta ‘La Vanguardia’ i s’ha limitat a dir que ho decidirà el president de la Generalitat, Quim Torra. De totes maneres, sí que ha assegurat que la intenció és que el sector no pateixi “una trontollada més” per la seva marxa al Congrés.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca