La Plataforma +MACBA +Cultura demana “serenitat” i “diàleg” davant l’ocupació de la Capella de la Misericòrdia

L’entitat, que defensa l’ampliació del museu a la Capella, advoca perquè se segueixin estudiant “diferents propostes”

La Plataforma +MACBA +Cultura ha reaccionat a l’ocupació de la Capella de la Misericòrdia per part de la Plataforma Raval Nord demanant que es mantingui el diàleg. Un “diàleg constructiu” que permeti tant l’ampliació del CAP com del museu, han demanat en un comunicat. La Plataforma, que advoca per l’ampliació del MACBA a la Capella, ha reclamat la “serenitat necessària” per a que els grups municipals i els experts “continuïn estudiant les diferents propostes”, tant per a l’ampliació prevista del MACBA com per a construir un nou edifici per al CAP del Raval Nord. Tot plegat arriba després que els grups municipals de l’oposició –excepte la CUP- rebutgessin votar a favor de l’extinció de l’acord amb el MACBA, que hauria aplanat la ubicació del Cap Raval a la Capella de la Misericòrdia.

Després de les dues votacions substanciades en la Comissió d’Hisenda i Economia i la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports de l’Ajuntament, i de l’ocupació d’aquest dijous de la Capella de la Misericòrdia, des de +MACBA + Cultura han fet una “crida a la serenitat i a respectar els processos d’estudi i de diàleg que s’han iniciat”, en referència als grups municipals i al treball dels experts en base a les diferents propostes d’ubicació tant de l’ampliació del MACBA com del nou CAP Raval.

Publicitat

La plataforma +Macba+Cultura, posa en valor “els avenços” que hi ha hagut en les darreres setmanes i que possibilitarien la construcció d’un nou CAP Raval Nord i l’ampliació del Museu. Així mateix, demana que es permeti als experts i als grups municipals que estudiïn “totes les possibilitats que hi ha damunt la taula i que possibilitarien la realització dels dos equipaments”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca