La Plataforma +MACBA +Cultura demana “serenitat” i “diàleg” davant l’ocupació de la Capella de la Misericòrdia

L’entitat, que defensa l’ampliació del museu a la Capella, advoca perquè se segueixin estudiant “diferents propostes”

Publicitat
La Plataforma +MACBA +Cultura ha reaccionat a l’ocupació de la Capella de la Misericòrdia per part de la Plataforma Raval Nord demanant que es mantingui el diàleg. Un “diàleg constructiu” que permeti tant l’ampliació del CAP com del museu, han demanat en un comunicat. La Plataforma, que advoca per l’ampliació del MACBA a la Capella, ha reclamat la “serenitat necessària” per a que els grups municipals i els experts “continuïn estudiant les diferents propostes”, tant per a l’ampliació prevista del MACBA com per a construir un nou edifici per al CAP del Raval Nord. Tot plegat arriba després que els grups municipals de l’oposició –excepte la CUP- rebutgessin votar a favor de l’extinció de l’acord amb el MACBA, que hauria aplanat la ubicació del Cap Raval a la Capella de la Misericòrdia.

Després de les dues votacions substanciades en la Comissió d’Hisenda i Economia i la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports de l’Ajuntament, i de l’ocupació d’aquest dijous de la Capella de la Misericòrdia, des de +MACBA + Cultura han fet una “crida a la serenitat i a respectar els processos d’estudi i de diàleg que s’han iniciat”, en referència als grups municipals i al treball dels experts en base a les diferents propostes d’ubicació tant de l’ampliació del MACBA com del nou CAP Raval.

La plataforma +Macba+Cultura, posa en valor “els avenços” que hi ha hagut en les darreres setmanes i que possibilitarien la construcció d’un nou CAP Raval Nord i l’ampliació del Museu. Així mateix, demana que es permeti als experts i als grups municipals que estudiïn “totes les possibilitats que hi ha damunt la taula i que possibilitarien la realització dels dos equipaments”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes