Borràs assegura que el sector cultural no patirà “canvis de timó imprevistos” amb el seu relleu

La consellera de Cultura s'acomiada del Parlament

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha assegurat aquest dimecres que el sector cultural no patirà “canvis de timó imprevistos” amb el seu pròxim relleu al capdavant del Departament de Cultura. “Me’n vaig amb la tranquil·litat de saber que qui em rellevi en el càrrec farà seves les línies estratègiques del Govern”, ha declarat Borràs des del Parlament, en la rèplica a una interpel·lació de JxCat. “Cada consellers imprimeix un tarannà diferent, però més enllà de les persones aquest Govern governa d’acord a un pla de legislatura que trobarà continuïtat amb la nova consellera de Cultura que nomeni el president”. La titular de Cultura s’ha acomiadat del Parlament amb la seva intervenció i ha reivindicat la seva feina al capdavant del Departament.
Borràs ha recordat que moltes vegades ha dit que la cultura és allò que ningú no qüestiona, però que ningú prioritza. “Massa sovint oblidem que aquesta importància s’ha de traduir en termes pressupostaris”. En aquest context, ha recalcat que la cultura ha de passar de ser important a ser prioritària. “Quan presentava les línies estratègiques em fixava com horitzó avançar cap a la recuperació dels nivells d’inversió de fa 15 anys i el Govern treballa amb uns pressupostos prorrogats i me’n vaig amb la recança de no haver pogut avançar respecte l’escenari que em vaig trobar acabat de sortir del túnel del fatídic 155”. En aquest context, ha demanat als parlamentaris a superar les diferències ideològiques per tirar endavant els pressupostos.
La titular de Cultura s’ha acomiadat del Parlament amb aquesta intervenció durant el ple, on ha reivindicat la seva feina al capdavant del Departament. “Hem atès 346 iniciatives parlamentàries, he respost 33 preguntes orals, 176 preguntes escrites i aprovat 14 resolucions, 33 acords de Govern i quatre decrets en matèria de cultura”.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca