CanetRock presenta a la UVic-UCC un disc recopilatori de l’edició 2019 amb un concert gratuït de Buhos

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

CanetRock ha presentat aquest dimarts a la UVic-UCC un disc recopilatori amb les cançons que sonaran aquest estiu al Pla d’en Sala de Canet de Mar. La directora artística, Laura Duran, ha destacat que el disc incorpora un ‘bonus track’ de la cançó ‘Tanca els ulls’ de Txarango. Duran ha explicat que tot i que Txarango enguany no sigui al cartell, han actuat en gairebé totes les edicions i, per això, la seva contribució representa un al·licient per comprar el disc, ja que fins ara no es trobava en format físic. L’organització ha escollit l’ambient universitari de la UVic-UCC per presentar el disc i ho ha acompanyat amb un concert gratuït de Buhos. Els assistents han pogut comprar el disc en primícia i quatre d’ells hi han descobert el regal d’una entrada per a l’edició d’enguany.