Videoentrevista a Tesa. Parlem del seu nou disc ‘Rural’

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Quedem amb Tesa als estudis d’À Punt Mèdia, on ens han convidat al programa ‘Sessió Golfa’, al que ella participa de dilluns a dijous. Després que ella fos la primera entrevistada a la delegació de la Revista Mirall al País Valencià celebrem amb ella el nostre aniversari amb molts més mitjans i molta més il·lusió. Parlem amb la rapera d’Almussafes sobre el seu segon disc en solitari, ‘Rural’, que veurà la llum el 22 de març, després d’haver llançat tres videoclips. Ens conta les dificultats existents per tirar endavant amb un projecte com aquest, com el nou espai de radiotelevisió valencià suposa una finestra d’oportunitat molt important per a la música en valencià i els nostres artistes.

Fidel als seus principis feministes, valencianistes i de defensa de les arrels, la llengua i els pobles, Tesa es consolida dins el panorama musical amb un segon disc on rebenta qualsevol barrera musical, estereotip i etiqueta. Altrament, i sense deixar el rap enrere, Tesa ens demostra que “no cal estar seriosa les vint-i-quatre hores del dia per transmetre un missatge” i que mai hem de rebutjar cap tipus de gènere musical, perquè tots poden canviar amb el temps. Podria estar unes quantes hores escrivint sobre ella, però , com el títol que he posat no és casual, Tesa és impossible de descriure amb paraules. Si voleu conèixer la seua essència, millor doneu-li al play! I, si us quedeu amb més ganes, ací us deixem el videoclip de ‘Rural’!

- Publicitat -