Dilluns 16 Desembre, 2019

El Primavera Sound escalfa motors

   

Encara falta perquè arrenqui la 19ª edició del festival, però des de l’organització ja es cou l’entrellat del que serà el cartell i les diferents propostes de cara a l’entrega de 2019. El Primavera Sound s’ha convertit en el festival de referència a Barcelona, tractant-se d’una veritable congregació del panorama indie internacional. Assolint el rol de veterania en l’àmbit nacional, l’organització ha demostrat any rere any el seu creixement quant a logística i oferiment al públic. Ja ho van demostrar en la darrera edició al millorar l’oferta gastronòmica, fent partícip a l’assistent d’una experiència més enllà de la música, ara bé, no apte per a totes les butxaques. L’edició d’enguany tindrà lloc del 30 de maig a l’1 de juny de 2019. Tot i les possibilitats que es parlaven del fet que el festival ampliés la durada a quatre dies, l’organització es va encarregar de desmentir-ho ràpidament, anunciant les dates quan tot just es va posar el punt final a l’edició celebrada aquest any.

Darrerament s’ha celebrat el Primavera Club, una versió reduïda del festival encarregada de donar veu als artistes emergents que, en un futur pròxim, podrem veure a la versió gran. El cap de setmana del 26 al 28 d’octubre, desenes d’artistes van passar pels escenaris de la Sala Apolo de Barcelona i la Sala Teatre Barceló de Madrid. Al cap i a la fi, el missatge era clar per tothom: calia causar bona impressió per captar l’atenció de l’organització i així poder tocar aquest estiu al Parc del Fòrum. Quant a les propostes i novetats, el festival va deixar entreveure l’aposta per la música urbana. En va destacar l’impuls pel gènere trap, a través d’artistes com JPEGMAFIA, Slowthai o Jimothy Lacoste. D’altra banda, noms com Boy Pablo, CrumbSnail Mail o Okay Kaya van causar sensació, convertint-se en clares opcions presencials de cara a aquest any.

A continuació, enllaç al videoclip de la cançó “Heat Wave”, de la cantant Snail Mail, una de les revelacions a l’edició del Primavera Club d’enguany: https://youtu.be/-d91Qn8QUks

Snail Mail al Primavera Club. Fotografies: Judit Trota (@judittrota a Twitter i Instagram)

Pel que fa al cartell de la propera edició, encara no s’ha confirmat cap nom de forma oficial, tot i que les xarxes socials i els rumors que s’hi generen donen peu a tota mena d’especulacions. A les apostes hi entren noms com The Cure. La banda liderada per Robert Smith ha confirmat una gira europea de festivals per aquest estiu i el Primavera en té molts números per ser visitat. També es parla d’altres possibles caps de cartell com Radiohead o Coldplay. Si bé altres festivals de renom ja han començat a moure fitxa, com és el cas del Mad Cool, que recentment han confirmat a The National com a un dels caps de cartell de la l’edició següent, s’espera que el Primavera Sound anunci el cartell complet a mitjans de desembre. Tot i això, tot secret dóna peu a filtracions. Aquest ha estat el cas del grup Built To Spill, els quals es van auto confirmar pel festival anunciant el concert a la seva pàgina web. Ràpidament, la informació va ser esborrada.

Revista Mirall seguirà atentament les novetats del festival. Els abonaments ja es poden comprar a la pàgina web de Primavera Sound, tot i que les entrades de dia sortiran a la venda un cop s’hagi anunciat el cartell.

 

6,120FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,587SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca