Divendres 10 Abril, 2020

El Primavera Sound escalfa motors

Més llegits

Simón tomba les previsions de Sanitat

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), Fernando Simón, ha celebrat que el nombre d'hospitalitzats...

No és cap guerra

No és difícil deduir que entre els guionistes de la Moncloa deu haver molts entusiastes de les pel·lícules americanes...

L’OMS posa Espanya d’exemple de “terrible experiència”

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha demanat als països europeus que prenguin nota de la "terrible experiència" que...

Vergés li toca el crostó a Sánchez

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha criticat aquest dijous que "els festius, la mona i...

Ecologia feixista: el perill d’idealitzar la natura

Escombro l'últim racó de pols de la casa però un color insòlit m'atura. Sacsejo el cap i apropo el...

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Encara falta perquè arrenqui la 19ª edició del festival, però des de l’organització ja es cou l’entrellat del que serà el cartell i les diferents propostes de cara a l’entrega de 2019. El Primavera Sound s’ha convertit en el festival de referència a Barcelona, tractant-se d’una veritable congregació del panorama indie internacional. Assolint el rol de veterania en l’àmbit nacional, l’organització ha demostrat any rere any el seu creixement quant a logística i oferiment al públic. Ja ho van demostrar en la darrera edició al millorar l’oferta gastronòmica, fent partícip a l’assistent d’una experiència més enllà de la música, ara bé, no apte per a totes les butxaques. L’edició d’enguany tindrà lloc del 30 de maig a l’1 de juny de 2019. Tot i les possibilitats que es parlaven del fet que el festival ampliés la durada a quatre dies, l’organització es va encarregar de desmentir-ho ràpidament, anunciant les dates quan tot just es va posar el punt final a l’edició celebrada aquest any.

Darrerament s’ha celebrat el Primavera Club, una versió reduïda del festival encarregada de donar veu als artistes emergents que, en un futur pròxim, podrem veure a la versió gran. El cap de setmana del 26 al 28 d’octubre, desenes d’artistes van passar pels escenaris de la Sala Apolo de Barcelona i la Sala Teatre Barceló de Madrid. Al cap i a la fi, el missatge era clar per tothom: calia causar bona impressió per captar l’atenció de l’organització i així poder tocar aquest estiu al Parc del Fòrum. Quant a les propostes i novetats, el festival va deixar entreveure l’aposta per la música urbana. En va destacar l’impuls pel gènere trap, a través d’artistes com JPEGMAFIA, Slowthai o Jimothy Lacoste. D’altra banda, noms com Boy Pablo, CrumbSnail Mail o Okay Kaya van causar sensació, convertint-se en clares opcions presencials de cara a aquest any.

A continuació, enllaç al videoclip de la cançó “Heat Wave”, de la cantant Snail Mail, una de les revelacions a l’edició del Primavera Club d’enguany: https://youtu.be/-d91Qn8QUks

Snail Mail al Primavera Club. Fotografies: Judit Trota (@judittrota a Twitter i Instagram)

Pel que fa al cartell de la propera edició, encara no s’ha confirmat cap nom de forma oficial, tot i que les xarxes socials i els rumors que s’hi generen donen peu a tota mena d’especulacions. A les apostes hi entren noms com The Cure. La banda liderada per Robert Smith ha confirmat una gira europea de festivals per aquest estiu i el Primavera en té molts números per ser visitat. També es parla d’altres possibles caps de cartell com Radiohead o Coldplay. Si bé altres festivals de renom ja han començat a moure fitxa, com és el cas del Mad Cool, que recentment han confirmat a The National com a un dels caps de cartell de la l’edició següent, s’espera que el Primavera Sound anunci el cartell complet a mitjans de desembre. Tot i això, tot secret dóna peu a filtracions. Aquest ha estat el cas del grup Built To Spill, els quals es van auto confirmar pel festival anunciant el concert a la seva pàgina web. Ràpidament, la informació va ser esborrada.

Revista Mirall seguirà atentament les novetats del festival. Els abonaments ja es poden comprar a la pàgina web de Primavera Sound, tot i que les entrades de dia sortiran a la venda un cop s’hagi anunciat el cartell.

 

- Publicitat -

Mirall és possible gràcies al suport dels seus subscriptors i mecenes. Amb només 2€/mes podem enfortir aquesta aposta periodística sense embuts.

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Llibreries Obertes i Parlem impulsaran una campanya publicitària de suport a les llibreries per Sant Jordi

La campanya Llibreries Obertes ha arribat a un acord amb l'empresa de telecomunicacions Parlem per engegar una acció de difusió i publicitat de cara...

El Gobierno posa fi al confinament total “sense aval científic”

El president del Govern, Quim Torra, ha acusat aquest dijous al Govern central de Pedro Sánchez de preveure que acabi el confinament total la...

Vergés li toca el crostó a Sánchez

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha criticat aquest dijous que "els festius, la mona i les celebracions no poden marcar...

Sánchez aixeca el confinament total dilluns però ampliarà l’estat d’alarma fins maig

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'ha mostrat convençut aquest dijous que caldrà ampliar l'estat d'alarma actual -que finalitza el 26 d'abril- com...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca