eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Exposició: Se Picarán, Banderillarán, Y Serán Muertos

  Dijous 11 d’octubre a les 19.30
  Espai AnGram c/ Caballero, 65 Barcelona

  L’Espai Angram inaugura la nova temporada expositiva – també amb nous curadors al capdavant – amb la mostra “Se picarán, se banderillarán, y serán muertos” de l’artista argentina Natalia Carminati.

  En aquesta exposició es proposa una reflexió sobre la hispanitat vista des de l’altra banda de l’Atlàntic, que alhora també propicia una repensada sobre la identitat nacional a Catalunya.

  Hi haurà cava fresquet! No hi falteu!

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca