À Punt intensifica la programació de la pilota per als matins de diumenge

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Aquesta peça va ser publicada a la revista temàtica de pilota valenciana Pilota Viu (). Des de Pilota Viu i Mirall València hem arribat a un acord per a què algunes de les seues entrevistes i peces destacades puguen estar a l’abast de tots i totes vosaltres. Tenim la sort de poder viure el  i aquesta cultura, aquestes arrels i aquesta llengua progressaran gràcies als valencians o no progressaran. Des de Mirall País Valencià apostem fermament pel nostre esport, i no hi ha res més nostre que la pilota. És el moment de donar-nos veu els uns als altres. Com deia Berri Txarrak , “sols el poble salva al poble”

Els aficionats a la pilota estem d’enhorabona. I és que la televisió pública de les valencianes i els valencians, À Punt Mèdia, ampliarà la cobertura que ofereix al nostre esport. A les retransmissions en directe de les partides que realitza cada diumenge a les 12 h. se li sumaran continguts extra  en forma de reportatges, seccions de vocabulari, partides històriques, i històries de la pilota als nostres pobles. Amb cobertura a totes les modalitats. Unes novetats que podem gaudir des d’este mateix cap de setmana i que comptarà amb Mari Carmen Montes, Pedro Valero, Joan Tur i Carles Moratal entre d’altres, en un programa realitzat per Altoga Multimèdia. A més, cada dia comptarem amb informació de pilota als esports d’À Punt Mèdia en els formats ràdio, web i televisió amb la redacció d’esports d’À Punt.

Les càmeres ja estan en marxa/Ulisses Ortiz-PilotaViu

Segons hem pogut consultar, els horaris seran de 12 a 14.30 h. Una programació ampliada on hi haurà informació de les localitats on se celebren les partides, presentació dels jugadors i moltes històries humanes sobre els protagonistes del nostre esport. El nou espai s’anomenarà «Va de Bo» i començarà amb la retransmissió de la final del Diputació de València de frontó des d’Almussafes el pròxim diumenge.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

▶️ 📺 A LA CARTA | ⚾️ Ja està disponible en el web el primer programa de @vadeboapunt amb la retransmissió de la final del XIII Trofeu @dipvalencia de #frontó i tota l’actualitat sobre el món de la #pilota. #PilotaÀPunt #PilotaMolahttps://t.co/Qg76fOFosg

— À Punt (@apunt_media) 9 de septiembre de 2018