À Punt intensifica la programació de la pilota per als matins de diumenge

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Aquesta peça va ser publicada a la revista temàtica de pilota valenciana Pilota Viu (). Des de Pilota Viu i Mirall València hem arribat a un acord per a què algunes de les seues entrevistes i peces destacades puguen estar a l’abast de tots i totes vosaltres. Tenim la sort de poder viure el  i aquesta cultura, aquestes arrels i aquesta llengua progressaran gràcies als valencians o no progressaran. Des de Mirall País Valencià apostem fermament pel nostre esport, i no hi ha res més nostre que la pilota. És el moment de donar-nos veu els uns als altres. Com deia Berri Txarrak , “sols el poble salva al poble”

Els aficionats a la pilota estem d’enhorabona. I és que la televisió pública de les valencianes i els valencians, À Punt Mèdia, ampliarà la cobertura que ofereix al nostre esport. A les retransmissions en directe de les partides que realitza cada diumenge a les 12 h. se li sumaran continguts extra  en forma de reportatges, seccions de vocabulari, partides històriques, i històries de la pilota als nostres pobles. Amb cobertura a totes les modalitats. Unes novetats que podem gaudir des d’este mateix cap de setmana i que comptarà amb Mari Carmen Montes, Pedro Valero, Joan Tur i Carles Moratal entre d’altres, en un programa realitzat per Altoga Multimèdia. A més, cada dia comptarem amb informació de pilota als esports d’À Punt Mèdia en els formats ràdio, web i televisió amb la redacció d’esports d’À Punt.

Les càmeres ja estan en marxa/Ulisses Ortiz-PilotaViu

Segons hem pogut consultar, els horaris seran de 12 a 14.30 h. Una programació ampliada on hi haurà informació de les localitats on se celebren les partides, presentació dels jugadors i moltes històries humanes sobre els protagonistes del nostre esport. El nou espai s’anomenarà «Va de Bo» i començarà amb la retransmissió de la final del Diputació de València de frontó des d’Almussafes el pròxim diumenge.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

▶️ 📺 A LA CARTA | ⚾️ Ja està disponible en el web el primer programa de @vadeboapunt amb la retransmissió de la final del XIII Trofeu @dipvalencia de #frontó i tota l’actualitat sobre el món de la #pilota. #PilotaÀPunt #PilotaMolahttps://t.co/Qg76fOFosg

— À Punt (@apunt_media) 9 de septiembre de 2018

- Publicitat -

Breus

L’Ajuntament de Barcelona refreda el pols amb el Gobierno

La tinent d'alcalde d'Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de Barcelona, Laia Bonet, ha afirmat que el Govern municipal decidirà...

La creació d’empreses a l’Estat es dispara un 77,7% al juny respecte a maig

El nombre de noves societats mercantils a Espanya es va disparar un 77,7% al juny respecte a maig, fins a totalitzar 6.733 noves empreses,...

Set noies de Girona publiquen un llibre solidari en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

Set amigues d'entre 11 i 12 anys de Girona han escrit i publicat un llibre d'aventures amb finalitats solidaries. Es tracta de 'Set amigues...

La CUP considera “imprescindible” publicar íntegres les resolucions del ple de la monarqia

El diputat de la CUP Carles Riera ha considerat "imprescindible" que el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) publiqui íntegrament les resolucions aprovades...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca