Conversem amb Pau Díaz Solano, youtuber valencià

Hola! Com sabeu em diuen Rosella Espinós i, entre d’altres coses, porte amb el meu company Pablo Plaza el canal de YouTube de No hi havia a València. És, per a mi, un orgull poder participar en una publicació com aquesta i poder aportar una nova videoentrevista a Mirall cada mes.

En aquesta ocasió tinc el plaer de presentar-vos Pau Díaz Solano, un dels nous youtubers que estan sorgint a la nostra terra. Pau és un estudiant que està començant amb el seu canal en valencià. Hui, parlem amb ell sobre el seu nou projecte, i ens conta com va a plantejar els seus vídeos al futur.

En aquest cas, com ens agrada anar canviant de format, us portem una experiència nova. Pau jo parlem -emprant el mateix format que ell utilitza als seus vídeos- sobre el seu projecte i els seus últims reptes de futur. Poseu-vos còmodes, enceneu el ventil·lador i…a gaudir de la nostra llengua!

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca