Dilluns 18 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Exposició: “Històries urbanes de sota un pont”

  El proper 21 de juny l’espai Angram presenta “Històries urbanes de sota un pont” un projecte expositiu de Patrick Subirats i Jordi Garrido.

  En Patrick Subirats presenta una sèrie d’obres que giren conceptualment entorn les males herbes; éssers vius que contra tot pronòstic neixen i sobreviuen en un entorn hostil. Les seves pintures emulen els murs que podem trobar a totes les ciutats, a les vores de les carreteres o sota els viaductes, unes parets plenes de ferides i cicatrius que testifiquen la seva vida i la dels que han passat per aquell punt concret. Amb els llenços, en Patrick eleva unes plantes que ningú ha plantat i que ningú rega ni cuida a un nou estadi on esdevenen objecte de veneració i reflexió.

  “Històries urbanes de sota un pont” és una història de supervivència; de la supervivència de l’artista, del comissari i del teixit cultural en general, que es veu actualment a viure quasi exclusivament de fer la fotosíntesi i respirar. En definitiva, tots nosaltres som “males herbes” per un sistema que veu en tot allò que no sigui estrictament productiu quelcom insignificant que no val la pena tenir en consideració.

  Inauguració: dijous 21 de juny a les 19:30 hores (carrer de Caballero, 65)

  5,534FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca