Exposició: “Històries urbanes de sota un pont”

El proper 21 de juny l’espai Angram presenta “Històries urbanes de sota un pont” un projecte expositiu de Patrick Subirats i Jordi Garrido.

En Patrick Subirats presenta una sèrie d’obres que giren conceptualment entorn les males herbes; éssers vius que contra tot pronòstic neixen i sobreviuen en un entorn hostil. Les seves pintures emulen els murs que podem trobar a totes les ciutats, a les vores de les carreteres o sota els viaductes, unes parets plenes de ferides i cicatrius que testifiquen la seva vida i la dels que han passat per aquell punt concret. Amb els llenços, en Patrick eleva unes plantes que ningú ha plantat i que ningú rega ni cuida a un nou estadi on esdevenen objecte de veneració i reflexió.

“Històries urbanes de sota un pont” és una història de supervivència; de la supervivència de l’artista, del comissari i del teixit cultural en general, que es veu actualment a viure quasi exclusivament de fer la fotosíntesi i respirar. En definitiva, tots nosaltres som “males herbes” per un sistema que veu en tot allò que no sigui estrictament productiu quelcom insignificant que no val la pena tenir en consideració.

Inauguració: dijous 21 de juny a les 19:30 hores (carrer de Caballero, 65)

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca