Una fotografia per creure en l’art

Martina Matencio és una de les millors fotògrafes que hi ha a Catalunya. La seva obra entén la gènesi de la fotografia. La captació de la llum d’un moment i un lloc. La impressió de les partícules lluminoses sobre una pel·lícula sensible. La llum i l’emoció (no l’afectació) són la seva constant. Però ahir va penjar una fotografia de la que us vull parlar; ja que en última instància representa la bellesa.

@lalovenenoso - Martina Matencio - Instagram
@lalovenenoso – Martina Matencio – Instagram

La fotografia en qüestió; Claire x @lunademarte, ens ensenya el rostre d’una noia rossa. Podem veure des del principi del front fins la barbeta. El perfil il·luminat, els llavis rojos, els ulls blaus, i la pell daurada. La mirada incerta, l’expressió a mig camí de la il·lusió i la tristesa. El fons no se’ns mostra, la llum pinta les seves expressions.

Instagram permet veure apunts dels artistes que poblen la xarxa. Martina Matencio, alies Lalovenenoso, amb aquesta fotografia ha aconseguit arribar a un lloc molt proper a la bellesa. Les emocions contingudes, configuren cossos bells no per la seva fisonomia, sinó per l’emoció que suen d’una forma invisible. Unes emocions subtils i greus. Tristes o melancòliques, però felices d’elles mateixes. Unes emocions que són un vers amb unes formes clàssicament gregues.

Lalovenenoso ens regala cada dia històries al seu perfil. Ens les regala, ja que dia a dia demostra que la bellesa femenina, existeix en tots els cossos, només i és la tasca de l’artista, s’ha de trobar la composició i la llum que els poden acompanyar. L’art i la bellesa ens poden acompanyar en el nostre dia a dia, només cal cercar-les.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca