La casa de papel o com il•lustrar el postureig

La casa de Papel és l’última aposta d’Atresmedia per engrandir la maquinària cinematogràfica espanyola. Netflix n’ha comprat els drets de distribució i tothom hi sembla enganxant. Una tensió argumental ben portada, bons efectes i una bora realització tècnica xoquen amb un guió fatal i ple d’errors. El problema: el postureig.

La sèrie descriu un atracament amb ostatges planejat fins a la sacietat. Un atracament que sembla creuar a la colla de Reservoir Dogs amb els responsables de l’atracament al Banc Central. Un robatori, però, que es veu un desastre des del primer moment. Es desaprofiten totes les possibles trames i connotacions de l’atracament, per reduir-les a una trama sexual poc creïble. Això fa que la tensió es transformi en un gran intriguis amorós.

Els personatges estan més preocupats a quedar bé amb els altres, que a fer la seva feina. I per això aquesta sèrie il·lustra el postureig de la nostra societat. La façana és més important que allò que hi ha dins. Voler ser populars entre els altres, ser guay per sobre de tot i no donar importància a la professionalitat és una de les virtuts públiques més en voga. Els resultats però sempre són nefastos. La casa de papel és el viu resultat d’això, la trama no vol ser bona. Vol agradar i ser popular, per això el resultat cinematogràfic és nefast.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

Millo acusa Trapero de ser un giracamises

El delegat del govern espanyol a Catalunya durant l'1-O, Enric Millo, ha considerat després de l'absolució del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que...

L’Audiència Nacional assegura que els Mossos no van col·laborar amb l’1-O “ni per omissió”

La sentència que absol el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, la intendent Teresa Laplana i els dos exalts càrrecs de la Conselleria d'Interior...

La Cambra anuncia que l'”escenari més negatiu es confirma”

La Cambra de Comerç de Barcelona ha actualitzat a la baixa les previsions econòmiques després de l'inici de la segona onada i les restriccions...

Prohibit utilitzar el català en les comunicacions de València amb Catalunya i les Balears

El Tribunal Suprem (TS) ha desestimat els incidents de nul·litat de l'Advocacia de la Generalitat Valenciana i el sindicat STEPV-Iv contra la resolució de...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca