eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Miss Tagless #TrencantTòpics: els valencians som”mala gent”? (VÍDEO)

  Hola, #valencianers! Hui estem molt orgullosos de presentar-vos al nostre espai a la youtuber valenciana Miss Tagless, una de les més reconegudes al País Valencià. Ha aconseguit crear una comunitat molt nombrosa de #trastos —i és que així dneomina els seus seguidors—, que compta amb quasi 9000 seguidors a YouTube.

  La seua secció #TrencantTòpics està dedicada a parlar sobre els valencians (sí, nosaltres, els valencians) i la gegant quantitat de tòpics que giren als nostre voltant. Així, Sílvia tractarà d’anar desmuntant i analitzant cada mes un tòpic diferent sobre el poble valencià a partir de la seua experiència i sense renunciar al seu estil, que ha sigut tan ben rebut per tothom: directe, clar, alegre, senzill i molt, molt sincer. Esperem que gaudiu d’aquest projecte tant com nosaltres hem gaudit preparant-lo i fent comboi. Trastos, valencianers i curioses, els valencians tenim moltes coses per dir!

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca