Miss Tagless #TrencantTòpics: els valencians som”mala gent”? (VÍDEO)

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Hola, #valencianers! Hui estem molt orgullosos de presentar-vos al nostre espai a la youtuber valenciana Miss Tagless, una de les més reconegudes al País Valencià. Ha aconseguit crear una comunitat molt nombrosa de #trastos —i és que així dneomina els seus seguidors—, que compta amb quasi 9000 seguidors a YouTube.

La seua secció #TrencantTòpics està dedicada a parlar sobre els valencians (sí, nosaltres, els valencians) i la gegant quantitat de tòpics que giren als nostre voltant. Així, Sílvia tractarà d’anar desmuntant i analitzant cada mes un tòpic diferent sobre el poble valencià a partir de la seua experiència i sense renunciar al seu estil, que ha sigut tan ben rebut per tothom: directe, clar, alegre, senzill i molt, molt sincer. Esperem que gaudiu d’aquest projecte tant com nosaltres hem gaudit preparant-lo i fent comboi. Trastos, valencianers i curioses, els valencians tenim moltes coses per dir!

- Publicitat -