Dilluns 14 Octubre, 2019

Miss Tagless #TrencantTòpics: els valencians som”mala gent”? (VÍDEO)

Hola, #valencianers! Hui estem molt orgullosos de presentar-vos al nostre espai a la youtuber valenciana Miss Tagless, una de les més reconegudes al País Valencià. Ha aconseguit crear una comunitat molt nombrosa de #trastos —i és que així dneomina els seus seguidors—, que compta amb quasi 9000 seguidors a YouTube.

La seua secció #TrencantTòpics està dedicada a parlar sobre els valencians (sí, nosaltres, els valencians) i la gegant quantitat de tòpics que giren als nostre voltant. Així, Sílvia tractarà d’anar desmuntant i analitzant cada mes un tòpic diferent sobre el poble valencià a partir de la seua experiència i sense renunciar al seu estil, que ha sigut tan ben rebut per tothom: directe, clar, alegre, senzill i molt, molt sincer. Esperem que gaudiu d’aquest projecte tant com nosaltres hem gaudit preparant-lo i fent comboi. Trastos, valencianers i curioses, els valencians tenim moltes coses per dir!

5,233FansM'agrada
944SeguidorsSeguir
15,511SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca